Школа знаходиться в одному із сіл Бучацького району / фото прокуратура Тернопільської області, Facebook

На Тернопільщині через недопрацювання підрядника школа залишилась з неперекритим дахом.

Читайте такожНа Тернопільщині відбувся триденний вишкільний табір для молоді "Бандерівська школа" (фото)

Як повідомили УНІАН в прес-службі обласної прокуратури,  досудовим розслідуванням встановлено, що службовці будівельної фірми упродовж вересня-грудня 2017 року здійснили розтрату коштів державного бюджету України, виділених на проведення реконструкції будівлі школи ЗОШ І-ІІІ ступенів в одному із сіл Бучацького району Тернопільської області. 

Відео дня

Відповідно до запланованих робіт з облаштування  даху над частиною школи, перекриття мало б відбутися до кінця грудня 2017 року, однак досі дах над частиною будівлі не перекритий. Збитки, завдані державним інтересам, становлять понад 300 тис. грн.

Злочин викрито спільно працівниками Управління Захисту економіки в Тернопільській області Департаменту захисту економіки Національної поліції України.

Теребовлянською місцевою прокуратурою здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні, розпочатому за ч.2 ст.364 КК України (зловживання владою або службовим становищем) стосовно службових осіб однієї з підрядних  будівельних організацій, що у Бучацькому районі Тернопільської області.