Як заощадити при покупці гарячих авіаквитків / колаж УНІАН, фото ua.depositphotos.com

Авіаперельоти, організовані в останню хвилину, зовсім не обов'язково повинні бути дорогими – навіть в такому випадку можна заощадити на вартості квитків на літак.

Експерти популярного додатка з пошуку авіаквитків Skyscanner поділилися кількома порадами, як краще шукати "гарячі пропозиції" авіаквитків, щоб не розоритися при плануванні спонтанної поїздки.

1. Перевірте сусідні аеропорти. Напрямки з кількома аеропортами надають вам більше варіантів авіакомпаній, маршрутів та цін. Коли ви починаєте пошук рейсів, виберіть "Додати найближчі аеропорти" як для міст вильоту, так і для міст прибуття.

Відео дня

2. Бронюйте в однин бік. Авіаквитки туди і назад далеко не завжди обходяться дешевше. Іноді ви економите більше, бронюючи квитки туди-назад окремо, адже це дозволяє вам змішувати і підбирати авіакомпанії. 

3. Телефонуйте. Деякі туристичні компанії розпродають гарячі путівки з величезними знижками, коли клієнти скасовують їх (те ж саме стосується і готельних номерів). Варто зателефонувати і запитати, чи є у них пропозиції з бронюванням в день вильоту.

4. Ризикуйте. Іноді очікування до самої останньої секунди може окупитися. Ціни на авіаквитки можуть впасти в міру наближення дати вильоту. Хочете поїхати в п'ятницю, але не можете знайти відповідний тариф у вівторок? Не здавайтеся – спробуйте у середу, четвер і в день вильоту, перш ніж здатися.

5. Звертайте увагу на нічні рейси. Ці рейси, як правило, менш бажані, а отже, менш дорогі та менш переповнені. 

Як повідомляв УНІАН, раніше тревел-експерт перевірив шість лайфхаків для економії в подорожі та розповів, які з них дійсно працюють.

Вас також можуть зацікавити новини:

Читайте свіжі новини туризму, шукайте ідеї для подорожей і дивіться мальовничі фото з усього світу на Телеграм-канал УНІАН.Туризм.