Під обмеження не потрапляють дитяче харчування, медикаменти і людський прах \ avia-mir.ru

Авіакомпанія Emirates Airline вводить процедуру посиленого огляду ручної поклажі пасажирів, які подорожують за низкою напрямків.

Читайте такожВ аеропортах Дубаю скасують перевірку на безпеку для транзитних пасажирів

Зокрема, нові правила перевірки вже вступили в силу для тих, хто подорожує до/з Австралії і Нової Зеландії, а також до/з США, повідомляє russianemirates.com.

Відео дня

Сипкі продукти, такі як борошно, спеції, кава, сухе молоко або косметика – у контейнерах об'ємом не більше 350 мл, можуть бути піддані більш ретельній перевірці, або бути конфісковані в аеропортах Дубаю.

До уваги пасажирів, які подорожують до США: сипучі вантажі, зазначені вище, не допускаються до перевезення в ручній поклажі. Щоб уникнути затримок, подібні вантажі повинні бути завчасно перекладені в багаж. Під обмеження не потрапляють: дитяче харчування, медикаменти, виписані за рецептом, і людський прах.

Сипучі речовини, придбані в магазинах безмитної торгівлі, допускаються у фірмових закритих пакетах при наявності чека.

Крім цього, з початку року до перевезення в ручній поклажі на рейсах до США заборонені ноутбуки з вбудованими літієвими акумуляторами. Такий вантаж можна взяти в салон літака, якщо він дуже маленький і батарейку можна витягнути.