SkyUp планує з 2 червня запустити рейси з Києва в Пальму-де-Майорку / SkyUp

Українська авіакомпанія SkyUp запустить рейси з Києва до Єревана (Вірменія), Варни і Бургаса (Болгарія).

Про це повідомила прес-служби авіаперевізника.

Так, з 11 березня відкривається продаж квитків на рейси Київ - Єреван з вильотом з аеропорту Бориспіль (термінал F), а початок польотної програми стартує з 17 травня 2019 року.

Відео дня

Рейси відбуватимуться двічі на тиждень: щопонеділка і щоп'ятниці.

Вартість квитка в один кінець від 1829 грн (без багажу).

Рейс Київ - Варна з вильотом з аеропорту Бориспіль (термінал F) буде запущено з 14 червня 2019 року. Рейси планується виконувати щоп'ятниці, а вартість квитка в один кінець від 1325 грн (без багажу).

Читайте такожЛатвійська АirBaltic на літо відновлює рейс Рига-Одеса

Рейс Київ - Бургас з вильотом з аеропорту Бориспіль (термінал F) планується з 31 травня 2019 року. Частота рейсів становитиме 2-3 рази на тиждень, а вартість квитка в один кінець від 1325 грн (без багажу).

Як повідомляв УНІАН, SkyUp планує з 2 червня запустити рейси з Києва до Пальми-де-Майорки.

Наприкінці 2017 року відбулася офіційна презентація авіакомпанії SkyUp в сегменті дешевих авіаперевезень, яка мала розпочати польоти у квітні 2018 року, однак у зв'язку із затримкою отримання сертифіката експлуатанта не змогла цього зробити. Перші чартерні рейси почалися тільки з кінця травня, а ось регулярних рейсів немає досі.

Навесні цього року корпорація Boeing підписала контракт зі SkyUp на суму 624 млн дол. Для виробництва п'яти літаків нового покоління серії Boeing 737 MAX, які надійдуть в Україну в 2023 році.

Довідка УНІАН. Авіакомпанія SkyUp зареєстрована в Києві у 2016 році, а засновником є компанія "ACS-Україна" Тетяни Альби і Юрія Альби, яким також належить туроператор Join Up!