SkyUp запускає рейс Харків-Львів / фото facebook.com/skyup.aero

Український лоукостер Sky Up з 17 жовтня запускає бюджетні авіарейси з Харкова до Львова.

Про це повідомили на офіційній сторінці міської аеропорту в Facebook.

Літаки в культурний центр Західної України будуть курсувати двічі в тиждень - по четвергах і неділях. У повітрі пасажирам доведеться провести трохи менше двох годин. Вартість перельоту в одну сторону без багажу становитиме 844 гривень (однак на найближчі рейси ціни вищі).

Відео дня

Читайте такожАвіаквитки за 6 євро: Ryanair знизив ціни на рейс з Одеси

"Тільки тут готують дуже смачні яблука в карамелі, справжню вишневу наливку та зігріваючі настоянки. Середньовічні вулички з бруківки, музика з місцевих ресторанчиків, аромати свіжомеленої кави і глінтвейну — тут всюди кипить життя. Саме Львів вже багато років вважається кращим варіантом для зимового відпочинку в Україні. Надихайтеся разом з нами його чарівністю", - звертаються до жителів і гостей міста у Міжнародному аеропорту "Харків".

Нагадаємо, раніше угорська лоукост-компанія Wizz Air заявила про плани запустити бюджетний рейс в Будапешт. Перший переліт відбудеться 1 червня 2020 року, а вартість покупки квитків (без багажу) зараз стартує від 289 гривень. Літаки лоукостера будуть курсувати по понеділках і п'ятницях.