Turkish Airlines проводить весняну акцію / фото facebook/LvivAirport

Авіакомпанія Turkish Airlines в рамках весняної акції знизила ціну авіаквитків на рейси з Києва, Львова, Херсона та Одеси до Стамбула.

Про це повідомляє портал avianews.com. Як зазначається, мінімальна ціна перельоту в обидві сторони зі Львова до Стамбула починається від $160, з Одеси до Стамбула - від $189, з Києва і Херсона в Стамбул - від $199. У вартість включено харчування та перевезення багажу. Дані тарифи доступні для бронювання до 14 березня 2020 року включно.

Подорож має бути здійснена до 20 травня 2020 року. Мінімальний час перебування у Стамбулі повинен бути не менше двох днів або одну неділю.

Відео дня

Читайте такожУкраїна і Туреччина розширили квоти на авіасполучення

Важливим уточненням є те, що, згідно з спеціальними правилами Turkish Airlines для нових замовлень, зроблених до 24 березня 2020 року, для всіх міжнародних рейсів за винятком рейсів на Північний Кіпр, пасажир один раз може змінити дату вильоту без оплати штрафу. При цьому авіакомпанія залишає за собою право стягувати різницю тарифів, якщо куплений квиток коштує дешевше нового.

Як повідомляв УНІАН, з 1 березня авіакомпанія вирішила призупинити сполучення з Італією через спалах там коронавірусу з Китаю.

Підписуйтесь також на Телеграм-канал УНІАН.Туризм.