Споруда розташована на площі 1,5 тис. кв. м (води) \ фото REUTERS

Відкриття найбільшого в світі фонтану з водно-світловим шоу відбулося в Дубаї 22 жовтня. Фонтан розташований в акваторії острова The Palm Jumeirah.

Читайте такожУ Дубаї відкриють найбільший у світі фонтанПід час церемонії запуску фонтан встановив світовий рекорд Гіннесса. Споруда розташована на площі 1,5 тис.кв. м (води), струмені морської води б'ють у висоту на 105 м, освітлення забезпечують 3 тис. LED-вогнів.

Цей фонтан - єдиний кольоровий фонтан в Дубаї, він демонструє масштабні амбіції емірату, спрямовані в небо. У день відкриття фонтану був організований фестиваль з конкурсами, живими виступами, грою диск-жокеїв, танцювальними шоу, а завершилася церемонія великим салютом.

У колекції фонтану, який отримав назву The Palm Fountain («Фонтан Пальми»), - 20 ексклюзивних водно-світло-музичних шоу. П'ять різних вистав транслюватимуться щодня, з 19: 00 до півночі. У репертуарі – арабські, популярні, класичні та міжнародні композиції. Кожна вистава триває три хвилини, шоу будуть демонструватися кожні півгодини, передає russianemirates.com.

Новини по темі