У кожне з міст авіакомпанія зможе літати один раз на тиждень / фото Вікіпедія

Державіаслужба України схвалила заявку лоукостера SkyUp на регулярні польоти з Києва в узбецькі міста Самарканд і Ургенч.

Офіційно регулятор це оформив наказом №906 від 10 червня 2021 року, повідомляє Avianews.com.

Читайте такожSkyUp возитиме туристів з Баку до Львова і Трускавця

Відео дня

У кожне з міст авіакомпанія зможе літати один раз на тиждень. Видані права діятимуть з 12 червня 2021 року по 25 березня 2023 року.

У прес-службі SkyUp повідомили, що розглядають можливість польотів за новими маршрутами в Узбекистан, проте поки не готові повідомити деталі.

Зараз авіакомпанія літає з Києва до столиці Узбекистану Ташкент раз на тиждень. Ці рейси мають статус чартерних, проте на них відкрито вільний продаж квитків.

Пасажири можуть купити квиток в один бік або туди-назад. Єдиною відмінністю від регулярних польотів є те, що на всі квитки діє тільки один спеціальний тариф.

Він включає перевезення двох місць ручної поклажі з вагою 9 кг і 5 кг, одного місця багажу до 23 кг, безкоштовний вибір місця і можливість онлайн-реєстрації за 15 днів до вильоту.

Рейси між Україною та Узбекистаном

Регулярні рейси між Україною та Узбекистаном не виконуються з 2015 року, оскільки призначені перевізники Uzbekistan Airways і МАУ не змогли узгодити прийнятну для обох сторін частоту польотів.