Дубай відновлює роботу туристичної сфери \ arabianbusiness.com

Головні громадські пляжі Дубаю – JBR, Al Mamzar, Jumeirah і Umm Suqeim – відкриваються для відпочиваючих після карантину 29 травня, у п'ятницю.

Читайте такожУ Дубаї оприлюднено нові правила роботи ресторанів

Як повідомили в Дубайському муніципалітеті, всі відвідувачі пляжів будуть зобов'язані дотримуватися заходів профілактики коронавірусу COVID-19. Крім пляжів, повідомили у відомстві, будуть відкриті головні міські парки і одна з головних визначних пам'яток – Рамка Дубаю.

Відео дня

Крім Дубаю емірат Рас-Аль-Хайма також оголосив про відкриття громадських пляжів після завершення програми дезінфекції.

Крім цього, поетапне відкриття музеїв в Дубаї почнеться з 1 червня, повідомили в Управлінні культури та мистецтв емірату. На першому етапі будуть відкриті музеї Al Shindagha Museum і Etihad Museum – вони будуть працювати щоденно, з 10:00 до 17:00.

У свою чергу, Музей монет та історичний квартал Al Fahidi Historical District будуть приймати гостей з неділі по четвер з 08:00 до 14:00. Музеї дозволяється заповнювати тільки наполовину. Діти молодше 12 років і літні люди старше 60 років допускатися в приміщення не будуть, повідомляє russianemirates.com.

В управлінні закликали гостей користуватися картками Nol або кредитними картами при придбанні квитків та проході в музей, щоб уникнути контакту з готівкою або паперовими квитками.

На вході всі відвідувачі будуть проходити процедуру вимірювання температури тіла. При виявленні симптомів COVID-19 гості будуть поміщені на ізоляцію. У самих музеях зберігається необхідність носити маски і дотримуватися соціальної дистанції.

Всі музеї та об'єкти історичної спадщини були закриті в Дубаї в березні в якості заходів профілактики коронавірусу.

Раніше також про відкриття туристичних визначних пам'яток повідомив емірат Шарджа. Так гостей вже почали приймати такі майданчики, як набережні Al Qasba, Al Majaz Waterfront, острови Al Noor Island і The Flag Island, проект Heart of Sharjah, археологічний парк Mleiha, галереї Maraya Art Centre і 1971-Design Space. На відвідувачів поширюються всі запропоновані владою заходи профілактики COVID-19.