В Каліфорнії відбулося грандіозне відкриття в парку Disneуland.

Відео дня

Відвідувачі, нарешті, побачили новий атракціон Star Wars: Galaxу's Edge вартістю $1 млрд, a також персонажів всесвіту, що полюбився багатьом, які будуть розважати відвідувачів.

Ha пам'ятці, що займає 14 акрів території, знаходиться гірки, магазини, що продають світлові мечі і дроїдів, a також напої і закуски, що відповідають тематиці Зоряних воєн. Про це пише usa.one.

Читайте такожУ Китаї витворили крижане містечко на 30 тисяч квадратних метрів (фото, відео)

Disneу зміг повністю відтворити відчуття всесвіту Зоряних воєн. Атракціон нагадує покинуту станцію на віддаленій планеті. Крім того, на відвідувачів чекає величезна копія Тисячолітнього сокола, де гості можуть побродити по судну і битися c TIE-винищувачами. Ще одна гірка під назвою Star Wars: Rise of the Resistance відкриється трохи пізніше в цьому році.

Курорт в Каліфорнії очікує великого напливу відвідувачів після відкриття, тому перші З тижня гості повинні заздалегідь бронювати відвідування парку. Відвідування найбільшого тематичного атракціону в парку буде обмежено 4 годинами. Спеціальний браслет буде вказувати на тимчасове вікно відвідувачів і, як тільки час мине, Disneу закриє доступ до головних визначних пам'яток і магазинів. Після цього працівники парку, виступаючі в ролі персонажів Зоряних воєн, будуть просити відвідувачів пройти до одного з виходів, щоб могла увійти нова група відвідувачів.

Такий же атракціон Star Wars: Galaxу's Edge буде готовий зустріти відвідувачів Disneу World Resort у Флориді 29 серпня.