Вчора, втрат серед захисників України не має / фото ЗСУ, Міноборони

Упродовж минулої доби, 19 липня, бойовики 18 разів відкривали вогонь по позиціях українських військ. Важке озброєння не застосовувалося.

Про це повідомляє Операція об'єднаних сил в Facebook. "Російські окупаційні війська проявляли активність на всіх напрямках і вели прицільний вогонь по захисниках Кримського, Жовтого, Луганського, Світлодарська, Майорська, Авдіївки, Пісків, Кам’янки, Новотроїцького, Новомихайлівки, Лебединського, Гнутового, Широкиного та Водяного", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що своїми провокативними діями вони намагалися змусити військовослужбовців Об’єднаних сил відкрити вогонь у відповідь, щоб у подальшому звинуватити Україну у недотриманні оголошеного перемир’я.

Відео дня

Читайте такожПрикордонникам наказали готуватися до відновлення контролю над ОРДЛО

"Вчора, втрат серед захисників України не має. За даними розвідки троє окупантів загинули і одного було поранено. Упродовж поточної доби бойовики російських окупаційних військ 2 рази відкривали вогонь по позиціях українських захисників біля Широкиного та Водяного. Внаслідок прицільного ворожого вогню один військовослужбовець Об’єднаних сил отримав поранення", - додали у відомстві.

Раніше повідомлялося, що під Горлівкою було знищено ворожого снайпера.