Українські бійці зазнають обстрілів з боку бойовиків / фото УНІАН

Упродовж поточного дня, 7 березня, збройні формування Російської Федерації 4 рази порушили режим припинення вогню.

Про це повідомляє прес-центр штабу операції Об’єднаних сил у вечірньому зведенні.

Читайте такожСтало відоме ім'я військового, який загинув внаслідок підриву БМП на Донбасі

Відео дня

Зазначається, що противник вів обстріли із заборонених Мінськими домовленостями мінометів калібру 82 мм, а також з озброєння БМП, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

Так, один обстріл було зафіксовано в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" поруч з Красногорівкою – зі станкового протитанкового гранатомета - 10 пострілів.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" противник здійснив три обстріли: поблизу населеного пункту Зайцеве – з міномету калібру 82 мм противник випустив 6 мін, здійснив 4 постріли зі станкового протитанкового гранатомету, а також вів вогонь з великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї; неподалік Луганського – з гранатометів різних систем а поруч з Новотошківським – зі станкового протитанкового гранатомету - 10 пострілів, а також вівся обстріл з озброєння БМП.

«Сьогодні внаслідок ворожих обстрілів втрат серед військовослужбовців Об’єднаних сил немає», - зазначили в штабі.

Як повідомляв УНІАН, 6 березня бойовики 5 разів порушили режим припинення вогню. Внаслідок підриву БМП на невстановленому вибуховому пристрої один український захисник загинув, ще троє – отримали бойове ураження. Також у результаті ворожих обстрілів одного українського захисника було поранено.