Боєць загинув під час бойового чергування / фото: 93-тя бригада

В районі проведення ООС на Донбасі у неділю загинув військовослужбовець 93-й окремої механізованої бригади Холодний Яр Леонід Скакуненко.

Про це повідомляється на сторінці бригади у Facebook.

"Сьогодні вранці внаслідок ворожого обстрілу позицій холодноярців з гранатомета пішов з життя піхотинець Леонід Скакуненко із позивним "Барон". У цей час солдат був на бойовому чергуванні. Леонід, за військовою спеціальністю "навідник", служив у механізованому батальйоні з вересня 2017 року. Він народився 22 квітня 1987 року у селі Лихівка П’ятихатського району Дніпропетровської області. Мав середню освіту. У 2014 році призвався у Національну гвардію по мобілізації. Далі – контракт із 93 бригадою Холодний Яр, у складі якої воював вже третю ротацію. Брав участь у бойових діях у Новотроїцькому, Новоселівці Другій, на околицях Кримського", - розповіли у підрозділі.

Відео дня

Читайте такожДоба на Донбасі: троє українських військових поранені, коронавірусу у бійців ОС не зафіксовано

Загиблий боєць у лютому разом з побратимами відбив напад ворожої диверсійно-розвідувальної групи, яка спробувала прорватися на позиції бригади. 

"Він поклав життя, воюючи з російськими окупантами на одній із найскладніших ділянок фронту. У Леоніда залишилася дружина, син від першого шлюбу, рідна сестра. Ми глибоко співчуваємо рідним та близьким Леоніда, всім, хто його знав і любив. Вічна пам'ять! Спочивай з миром, Героє!", - йдеться у повідомленні.