REUTERS

Про це йдеться у повідомленні Головного управління розвідки Міністерства оборони України.

"Для підтримки активних бойових дій продовжується перекидання з території Росії боєприпасів для потреб 1 армійського корпусу (АК) ЗС РФ. Зафіксовано прибуття до Іловайська залізничного ешелону з боєприпасами до стрілецької зброї та артилерії (у т.ч. 122-міліметровими артилерійськими снарядами, 120-міліметровими мінами)", - йдеться у повідомленні.

Читайте такожУ МВС РФ заявили про загрозу повернення зброї з окупованого Донбасу

Відео дня

Також сказано, що впродовж доби противник проводив штурмові дії на напрямку населених пунктів Докучаєвськ, Новотроїцьке (Волноваський напрямок) з метою витіснення підрозділів сил АТО з позицій в районі Новотроїцького. Угруповання бойовиків на зазначеному напрямку складає до батальйонної тактичної групи 5 окремої мотострілецької бригади (Донецьк) 1 АК збройних сил РФ.

Читайте такожОБСЄ зафіксувала обстріл гаубицями української території з окупованої частини Донбасу

"15 березня командувач 1 АК (Донецьк) генерал-майор ЗС РФ В.Асапов віддав бойове розпорядження щодо посилення передових підрозділів 5 окремої мотострілкової бригади за рахунок перекидання резервів з тилових районів та постачання боєприпасів, а також ведення розвідки із задіянням безпілотних літальних апаратів у районі н.п. Новотроїцьке", - йдеться у повідомленні.