Окупанти масово спалюють загиблих у Херсоні / фото ua.depositphotos.com

Російські  окупанти у Херсоні спалюють у мобільних крематоріях десятки тіл загиблих своїх військових одразу.

Про це розповів херсонський активіст Володимир Молчанов В ефірі 24 канали.

"Цей російський "стандарт" передбачає спалення всіх разом, тому, якщо в Росію доставляють невеликі скриньки із залишком тіла, то рідні цих окупантів повинні знати, що там просто суміш всього на світі", – зазначив він.

Відео дня

Молчанов акцентував, що це не радянська практика, адже в радянській армії так не робили, це вже чисто російська "розробка", що вражає своїм цинізмом. Він додав, що у росіян серйозні проблеми з логістикою, тому вони таким чином скорочують собі витрати.

"Більшість цих мертвих - мобілізовані з Луганської та Донецької областей, до яких у окупантів немає ніяких сентиментів. Також там є представники "соціального дна" з самої Росії – тому можна дійти висновку, що до більшості цих спалених їм просто немає діла", – зазначив він.

За словами активіста, місця, де російські окупанти спалюють тіла, розташовані на північний захід від Херсона, в районі Чорнобаївки.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що, за даними розвідки, у Херсоні російські окупанти спалюють тіла вбитих військових, щоб приховати втрати.

Вас також можуть зацікавити новини: