ЗСУ завдали ударів по окупантах \ фото УНІАН, Віктор Ковальчук

Авіація Сил оборони за добу завдала по ворогу шість ударів.

Про це повідомляє Генеральний штаб Збройних сил України у ранковому зведенні.

"Авіація Сил оборони протягом минулої доби завдала по ворогу шість ударів. Під ураження потрапили два райони зосередження особового складу, озброєння та військової техніки, а також чотири позиції засобів протиповітряної оборони противника. За минулу добу Сили оборони на різних напрямках збили 5 БпЛА "Шахед" та три "Орлани", - йдеться у зведенні.

Відео дня

У Генштабі також повідомили, що воїни українських ракетних військ і артилерії за минулу добу уразили один пункт управління, один район зосередження живої сили, озброєння і військової техніки, склад боєприпасів та інші важливі військові об’єкти окупантів.

Війна в Україні: актуальні дані

Росія зосереджує зусилля на стримуванні дій Сил оборони на окремих напрямках. Веде наступальні дії на Бахмутському, Авдіївському та Новопавлівському напрямках.

За минулу добу підрозділи Сил оборони України відбили атаки окупантів в районах населених пунктів Білогорівка і Новоселівське Луганської області та Бахмут, Бахмутське, Веселе, Кліщіївка, Майорськ, Новомихайлівка, Опитне, Павлівка, Первомайське, Соледар і Яковлівка на Донеччині.

Ударів російських окупантів зазнали райони понад 35 населених пунктів Сумської, Харківської, Луганської, Донецької, Запорізької, Херсонської та Миколаївської областей.

Вас також можуть зацікавити новини: