Гладков видав чергову порцію брехні / скріншот

Губернатор Бєлгородської області РФ В'ячеслав Гладков заявив, що Росія повністю контролює регіон, що нібито там немає повстанців.

"Сьогодні противника на території Бєлгородської області немає. Багато хто запитують про Нову Таволжанку. На території Нової Таволжанки противника немає. Багато інсинуацій, кожен намагається вирішити свої особисті проблеми", - заявив він.

Тим часом бійці з "Російського добровольчого корпусу" і Легіону "Свобода Росії" продовжують публікувати відео з Бєлгородської області на підтвердження свого там перебування.

Зокрема, був опублікований ролик заїзду повстанців у с. Нова Таволжанка зі словами:

"Як бачите, горезвісні "зуби дракона" успішно розійшлися по кишенях чиновників. Визвольні сили Легіону "Свобода Росії" і РДК проїхалися з вітерцем та зайняли вигідні позиції для продовження боротьби".

Бої в РФ під Бєлгородом - новини

Нагадаємо, 5 червня Бєлгородський губернатор В'ячеслав Гладков підтвердив, що російська армія втратила контроль над прикордонним населеним пунктом Нова Таволжанка у Бєлгородській області.

Речник Головного управління розвідки Міноборони України Андрій Юсов заявив, що на території Бєлгородської області РФ тривають активні бойові дії і внутрішні масові заворушення.