Боєць 130-го батальйону тероборони Києва з позивним "Кнопа" наразі обороняє нашу країну на Харківщині.

В ефірі ТСН вона розповіла, з чого розпочався її шлях на війні та як вона стала на оборону однієї з найгарячіших точок фронту - Харківської області.

Дівчина поділилася, що вона пішла на війну одразу в день повномасштабного вторгнення РФ. Каже, що 24 лютого їхала на роботу, коли дізналася, що Путін почав широкомасштабну війну проти нашої країни. Тоді ж вона вирішила йти до ТрО.

"Кнопа" розповіла, що потрапила до лав Тероборони завдяки тому, що вона приїхала до військкомату одразу вранці 24-го лютого. 

"Коли мені дали перший раз у руки автомат, я навіть не знала, як його правильно взяти. Дали боєкомплект... Досвіду у мене взагалі не було... Наразі я головний сержант взводу. Я стріляю з автомата, РПГ, АГС", - поділилася боєць.

Саме через невисокий зріст "Кнопа" отримала свій позивний. Тож ведучі запитали у неї, чи були у неї проблеми з військовою формою. На що вона відповіла, що завеликий розмір форми можна "підправити" за допомогою спеціальних липучок. Єдина проблема наразі - у неї немає тактичних рукавичок, адже досі не знайшли таких на її маленьку руку.

Раніше повідомлялося, що бразильська модель і снайпер Таліта ду Вале загинула в результаті ракетного обстрілу по Харкову. Минуло всього три тижні, як вона вступила до лав ЗСУ, щоб нищити російських окупантів.

Вас також можуть зацікавити новини: