Війна України з РФ може швидко завершитися, якщо помре Володимир Путін, вважає Володимир Золкін / фото ua.depositphotos.com

Війна в Україні з Росією, принаймні її гостра фаза, має завершитися упродовж року.

Протистояння завершиться раніше, якщо "крякне" президент РФ Володимир Путін, розповів засновнику інтернет-видання "Гордон" Дмитру Гордону блогер Володимир Золкін, який бере інтерв'ю у полонених росіян.

За його словами, у війні, безумовно, переможе українська держава і вже здобула перемогу, оскільки об'єдналася, і народ за три місяці став єдиним.

Відео дня

"Тут багато залежить, звісно, від санкцій, від наших західних партнерів… Але, на мою думку, ця війна має закінчитися десь протягом року, хоча б гостра фаза має закінчитися, і все це має затихнути… якщо, наприклад, крякне Путін - зрештою станеться це, - звісно, (завершення війни в Україні - Ред.) може статися ще раніше", - спрогнозував співбесідник.

Активіст вважає, що після смерті Путіна в Росії "сірі кардинали" зможуть сказати, що це він затіяв "спецоперацію", і вона "взагалі ні до чого".

Нагадаємо, російські війська рано вранці 24 лютого вдерлися в Україну. Влада РФ не оголосила війну Україні - Кремль назвав повномасштабне вторгнення "спецоперацією", в тому числі для "денацифікації" нашого населення.

Ворог спершу скидав бомби на військові об'єкти, а потім обстрілював і житло мирних жителів, були жертви та постраждалі. За даними української сторони, лише в одному Маріуполі загинули понад 20 тисяч осіб.

На початку травня військовий експерт Олег Жданов спрогнозував, що війна з РФ в Україні затягнеться не на роки, а на місяці.

Вас також можуть зацікавити новини: