Український ветеран вважає, що завершення війни у нашій державі можливе наступного року / фото 53 ОМБр ім. князя Володимира Мономаха

Є шанси, що повномасштабна війна в Україні проти РФ завершиться у 2024 році.

Такою думкою з obozrevatel.com поділився ветеран російсько-української війни, майор запасу Збройних сил України Олексій Гетьман. "Звісно, шанси такі є (що наступного року закінчиться протистояння, - Ред.), хоча тут виникає інше питання. Можливо, я помиляюся, - я хотів би помилятися, - але мені здається, що у нас немає загальнодержавної концепції того, що ми маємо розуміти під перемогою", - сказав він.

Співбесідник вважає, що у це поняття багато людей вкладають різний сенс, наприклад, вихід на кордони 1991 року, вихід на рубежі 24 лютого 2022 року чи прапор над Кремлем.

Відео дня

Важливі новини - сьогодні це варто знати

Раніше радник голови Офісу президента Володимира Зеленського Михайло Подоляк сказав, що не можна точно сказати, коли закінчиться війна з росіянами, але підкреслив, що Київ її абсолютно справедливо фіналізуватиме. За його словами, громадяни РФ відчуватимуть увесь біль, який пережили українці.

Пізніше секретар Ради національної безпеки і оборони Олексій Данілов сказав, що українська влада робитиме все необхідне для того, щоб війна з РФ завершилася у 2024 році.

Нагадаємо, ще на початку квітня 2022 року президент Володимир Зеленський говорив, що вважатиме перемогою України у війні відхід військ РФ на позиції до повномасштабного вторгнення. Пізніше українська влада говорила, що хоче звільнити від окупантів всі свої землі, у тому числі Крим та частину Донбасу.

Вас також можуть зацікавити новини: