Контрнаступ України почнеться з "буцання", поділився Михайло Подоляк / фото Міноборони Британії

Контрнаступ України складатиметься з кількох етапів, спочатку буде "буцання" з російськими окупантами.

Коли українські сили здійснять суттєві прориви, буде багато полонених супротивників, розповів радник глави Офісу президента України Володимира Зеленського Михайло Подоляк російській журналістці Юлії Латиніній.

"Я думаю, що, швидше за все, так, буде велика кількість полонених, особливо на другому-третьому етапі, коли все-таки наступ дійсно розгорнеться. Ну, тому що на початку це буде все-таки буцання, та, скоріше, там за різними напрямками тощо. Дійсно, якийсь час ще буде лінія оборони триматися, так, російська. Ось у момент, де якщо буде якийсь істотний один, другий прорив, то після цього дійсно буде дуже велика...", - сказав він.

Радник додав, що події будуть розвиватися в незворотному характері.

Контрнаступ України 2023 - що відомо

Минулого тижня стало відомо, що українська держава дуже серйозно готується до контрнаступу - про це Володимир Зеленський повідомив під час візиту до Італії. Пізніше український лідер говорив, що сподівається на швидке завершення війни з РФ завдяки сучасній зброї, наданій Києву.

Нагадаємо, Михайло Подоляк говорив, що контрнаступ ЗСУ не варто розглядати як велику вирішальну битву, оскільки це буде комплекс заходів.

Вас також можуть зацікавити новини: