"Швидка" в окупованому Мелітополі / фото РІА-Мелітополь

У тимчасово окупований Мелітополь Запорізької області за останній тиждень Росія завезла сотні нових мобілізованих окупантів. Загарбники перетворюють місто на військову базу.

Як повідомляє Телеграм-канал "РІА-Мелітополь", у Мелітополі триває розширення госпітальної бази. В одному з колишніх дитячих санаторіїв всі приміщення переобладнують під палати.

"Є інформація, що ущільнюють бухгалтерію, госпгрупу, адміністрацію для того, щоб звільнити приміщення для поранених", — йдеться у повідомленні.

Відео дня

Також "РІА-Мелітополь" стало відомо, що з Криму в Мелітополь пригнали понад 100 одиниць спецмашин "швидкої". Автомобілі нові, обладнані всім необхідним. Чергову партію таких авто очікують в окупованому місті з Ростова-на-Дону.

Що відбувається в Мелітополі сьогодні

Увечері 20 листопада в Мелітопольському районі Запорізької області пролунали три потужні вибухи. Гучні звуки чули на півночі від міста, неподалік залізничної станції, повідомив міський голова Мелітополя Іван Федоров.

У місті розташована залізнична станція Мелітополь - транзитний пункт дорогою в окупований Крим. 

Внаслідок російського вторгнення в Україну місто перебуває під тимчасовою окупацією з боку Російської Федерації з 26 лютого 2022 року.

Вас також можуть зацікавити новини: