У ДСНС розповіли про жертви атаки Росії / скріншот

Після масованої ракетної атаки Росії вранці 10 жовтня у Києві постраждали понад 30 человек.

Попередні дані озвучила журналістам прес-секретар управління Державної служби з надзвичайних ситуацій (ДСНС) Києва Світлана Водолага.

"На цей час рашисти обстріляли у Києві кілька точок. На всіх точках працюють рятувальники і абсолютно всі екстрені служби... Сказати точніше кількість загиблих і постраждалих ще зарано. Але можу сказати, що більше 30 людей постраждали. Кількість загиблих уточнюється", - зазначила вона.

"Хочу звернутися до всіх жителів і гостей столиці: перебувайте в укриттях. Досі триває повітряна тривога. І прогнозують, що сьогодні у нас це не останній такий виклик...", - попередила Водолага.

Оновлено. Внаслідок ранкових ударів по Києву загинуло п'ятеро людей, травмовано 32 особи, повідомляє Київська міська військова адміністрація.

Так, по Шевченківському району зафіксовано 3 влучання ракет.

"Пошкоджено проїжджу частину. 6 автомобілів загорілися, ще 15 пошкоджено. За попередньою інформацією 5 осіб загинуло, 24 травмовано. Також два влучання в різні обʼєкті інфраструктури. Постраждали троє осіб", - йдеться у повідомленні.

Крім того, у Святошинському районі ворожа ракета влучили в одноповерхову будівлю, травмовано трьох осіб.

Водночас у Голосіївському районі зафіксовано два влучання в різні критичні обʼєкти інфраструктури, попередньо постраждала одна особа.

Також ворог поцілив в обʼєкт критичної інфраструктури у Деснянському районів, внаслідок чого попередньо постраждала одна особа.

"На всіх місцях та обʼєктах ураження працюють рятувальні служби", - додали у КМВА.

Ракетний удар Росії по Україні 10 жовтня

Нагадаємо, вранці 10 жовтня Росія випустила по Україні 75 ракет. 41 з них знешкоджена українською системою протиповітряної оборони, повідомив повідомив Головнокомандувач Збройних сил України генерал Валерій Залужний.

Коментуючи ракетний удар РФ, президент України Володимир Зеленський заявив про загиблих і постраждалих людей: "229-й день повномасштабної війни. 229-й день нас намагаються знищити і стерти з лиця землі".

Вас також можуть зацікавити новини: