За добу захисники України відбили дев’ять спроб штурму з боку ворога / фото facebook.com/kommander.nord/

Упродовж вівторка, 2 серпня, на адміністративній межі Луганської та Донецької областей відбито дев’ять спроб штурму з боку російських окупантів - вороги змушені були відійти.

Супротивники хочуть скувати дії Збройних сил України, щоб наші сили не було перекинуто на інші загрозливі напрямки, написав очільник Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай у Telegram.

"…Окупанти, які не в змозі подолати оборонні укріплення українських бійців, все частіше застосовують авіацію. Лише за 2 серпня ворожих авіаударів завдано поблизу вісьмох населених пунктах, що розташовані на адмінмежі Луганщини та Донеччини. Росіяни хочуть скувати дії ЗСУ, аби не допустити їх перекидання на інші загрозливі напрямки…", - зазначив чиновник.

Відео дня

Нагадаємо, російські загарбники рано вранці 24 лютого вдерлися на українську землю без оголошення війни. Окупантам вдалося захопити частину сходу та півдня нашої країни.

1 серпня Сергій Гайдай повідомив, що росіяни вперто атакують із Попаснянського напрямку у бік Бахмуту Донецької області, хоча і зазнали значних втрат.

Вас також можуть зацікавити новини: