Ворог перекинув багато гусеничної техніки у бік Запорізької області / скріншот

Росіяни перекинули велику кількість гусечичної техникі у бік Запорізької області.

Російська техніка йшла через тимчасово окупований Маріуполь, повідомив радник мера міста Петро Андрющенко у своєму Telegram-каналі й показав відео. За його даними, щодня інтенсивність перекидання техніки супротивником зростає.

"Знову велике поповнення гусеничної техники через Маріуполь у бік Запоріжської області…", - зазначив радник маріупольського міського голови.

Ситуація в Запорізькій області - сьогодні це варто знати

На фоні появи відомостей про те, що незабаром стартує контрнаступ Збройних сил України, гауляйтер захопленої частини Запорізької області Євген Балицький 5 травня оголосив евакуацію населення з низки населених пунктів, які знаходяться біля лінії фронту, зокрема, з Енергодара, Василівки, Токмака й Пологів.

Мер Мелітополя Іван Федоров повідомив, що оголошенням евакуації вороги спровокували шалену паніку, на в'їзді в тимчасово окупований Крим виникли величезні черги.

Супротивники також укріплювали своє угрупування військ та оборону в Запорізькій області. Вже не раз повідомлялося про перекидання туди додаткових сил. Крім того, 3 травня стало відомо, що до Запорізької області через Маріуполь рухались вантажівки супротивника з бетонними "зубами дракона".

Вас також можуть зацікавити новини: