Місто фактично зруйноване окупантами / фото REUTERS

Маріуполь Донецької області найбільше серед населених пунктів в Україні постраждав через атаки окупантів.

УНІАН в режимі онлайн розповідає про ситуацію в Маріуполі сьогодні, 25 квітня:

20:09 Окупанти почали білити бордюри у Маріуполі – повідомив радник мера.

Відео дня

18:51 Журналісти оприлюднили супутникові знімки, що свідчать уже про третє місце масового поховання біля Маріуполя. За знімками, братська могила знаходиться на території цвинтаря у селі Старий Крим, а довжина траншеї за місяць з 60-70 метрів збільшилася до 200 метрів.

17:43 Ваня з Маріуполя. Він разом з родиною зміг виїхати з міста і врятувати свого кота. "Найгірше, що може бути, це коли твої діти питають: "Мамо, я помру?", – розповіла журналістам мама Вані, коли вони прибули до Запоріжжя.

15:58 Ірина Верещук заявила, що сьогодні евакуації із Маріуполя знову не буде. Вона наголосила, що гуманітарний коридор – це коли обидві сторони домовилися, а те, що анонсувала сьогодні росія, безпечною евакуацією назвати не можна.

15:40 "Завод "Азовсталь" у Маріуполі не буде відновлено", - заявив так званий мер і зрадник Маріуполя Костянтин Іващенко. Про це повідомляють росЗМІ. Чому? А тому, що ламати — не будувати.

15:17 Окупанти знову намагаються приховати масштаби геноциду в Маріуполі. Величезну братську могилу в Мангуші вони маскують "табличками". Поки виходить дуже погано. На фото бачимо тільки один сектор захоронення, де судячи з нумерації табличок щонайменше 268 поховань. На супутникових знімках від 9 квітня спостерігаємо 4 таких сектори. Тож пропагандисти рф самі ж задокументували факт вбивства 1000 маріупольців. Враховуючи інформацію від очевидців про характер та масштаби захоронень впродовж квітня, підтверджуємо попередню оцінку – в Мангуші поховали від 3 до 9 тисяч маріупольців.

13:13 У розбомбленому Маріуполі почала працювати "міліція ДНР".

12:49 У Міноборони РФ заявили, що сьогодні, 25 квітня, з 14:00 припиняють бойові дії для виходу цивільних осіб, які перебувають на "Азовсталі". Тим часом у ГУР Міноборони України стверджують, що "російські війська планують хіматаку для викурювання українських військових та мирного населення з території підприємства.

11:50 ЖД Вокзал Маріуполь (відео).

09:20 У Маріуполі ворог завдавав ракетно-бомбових ударів по позиціях українських військ на території заводу "Азовсталь". Про це повідомляє Генштабу ЗСУ.

05.54 Оголошено повітряну тривогу в Донецькій області.

02.13 Радник очільника МВС України Антон Геращенко в Telegram розповів, як хлопчик під час ракетного удару окупантів врятував кота, а дитину та тварину прикрив своїм тілом батько.

У Маріуполі дуже складна ситуація через вторгнення РФ. Окупанти увійшли до міста ще 1 березня. Є інформація, що кількість жертв серед мирного населення може досягати 22 тисяч.

Вас також можуть зацікавити новини: