Окупанти займаються мародерством в Україні / фото REUTERS

Російські окупанти розглядають облогу Києва як можливість забезпечити собі "безбідне" життя.

Про це свідчать майже всі перехоплені СБУ розмови загарбників, які наразі перебувають у Київській області.

Окупанти вважають, що доля "посміхнулася їм", адже поблизу столиці  більше можливостей для мародерства. Тож планують повернутися додому геть не бідними людьми.

Відео дня

Так, в одному аудіоперехопленні окупант просить рідних дізнатися ціну "нажитої" відеокарти та інших комплектуючих до комп’ютера. Відповідь його задовольнила настільки, що зробив висновок: "В принципі, це відрядження себе окупило".

"Я піду зламувати квартири, нах*й. Висоток тут дох*я, десятиповерхових, нах*й. Буду зламувати будинки", - каже російський загарбник.

Заспокоюючи дружину, яка закликає його не говорити про це по телефону, каже, що на фоні всіх звірств рашистів в Україні, грабунок – це не злочин.

Війна в Україні 2022

Нагадаємо, Російська Федерація почала повномасштабне вторгнення в Україну 24 лютого 2022 року. Відомо, що військові РФ зайшли в нашу країну з території Білорусі. Крім того, на сьогодні путінські військові запускають ракети в бік України з території Білорусі. Проти РБ деякі країни ввели санкції за співучасть у вторгненні.

Також регулярно з'являються повідомлення про те, що Республіка Білорусь може почати вторгнення в Україну на стороні РФ. У мережі публікують фото і відео переміщення російської техніки по території РБ.

Вас також можуть зацікавити новини: