Окупанти погано забезпечені / скрін відео

Російські окупанти скаржаться на великі втрати та що змушені пити воду з калюж.

Про це повідомило Головне управління розвідки Міністерства оборони, посилаючись на перехоплення. Зокрема, у черговому перехопленні, військовий РФ розповів про втрати та погане забезпечення: "Або ти їх, або вони тебе... артилерія... це така дупа просто".

Також, за словами російського окупанта, вони вживають алкоголь.

"Ну бухаємо тут так, якщо поїде техніка проти нас, у нас немає нічого, у нас навіть немає нічого для нічного бачення", - сказав ворожий військовий.

Окупант розповів, що спілкувався зі знайомим з десантно-штурмової бригади, який розповідав, що після двох наступів ЗСУ, в результаті яких вони захопили 800 метрів, з 70 людей у ворога залишилося 15.

"Я з калюжі воду пив, зі снігу, з дощу, це ось сама дупа", - поскаржився загарбник.

Перехоплення ГУР

Як повідомляв УНІАН, українські розвідники уважно слідкують за окупаційними військами і регулярно радують громадян перехопленнями ворога.

Раніше ГУР оприлюднило перехоплення, де військовослужбовець РФ розповідає про ситуацію із замінованою водою для солдатів РФ. Окупант розповів, як їм привезли воду й лишили її за 19 км від їхнього місцеперебування, проте, щоб забрати її, необхідно пройти заміновані поля.

Водночас в іншому перехопленні жителі російського Шебекіно побоюються, що війська РФ можуть знищити місто.

Вас також можуть зацікавити новини: