Все це зараз відправляється на передову / фото Волинські новини

Працівники Луцької міськради, КП "Луцькводоканал" та освітяни міста зібрали для бійців стрілецького батальйону 14-ї окремої механізованої бригади ЗСУ понад 1,5 мільйона гривень.

На ці кошти було закуплено автомобіль Volkswagen Transporter, 25 бронежилетів, тепловізор та 6 сучасних рацій Hytera з ретранслятором, який посилює та кодує сигнал. Про це заявив міський голова Луцька Ігор Поліщук, повідомляють "Волинські новини".

"Автомобіль, рації, ретранслятор та тепловізор коштують 500 тисяч гривень. Це пожертви працівників Луцької міської ради. А бронежилети закуплено за кошти, які зібрали працівники КП "Луцькводоканал" та освітяни нашої громади. Окрім того, Фонд Ігоря Палиці "Тільки разом" придбав вкрай необхідний для військових дрон DJ Mavic 3, а також засоби знезараження води та м'ясні консерви. Все це зараз відправляється на передову", - розповів Ігор Поліщук.

Відео дня
фото Волинські новини

За його словами, Луцька міська рада разом із волонтерами, представниками бізнесу та благодійниками з перших днів війни налагодила постачання допомоги військовим. Окрім засобів харчування та гігієни, бійця передаються приціли, прилади для радіоелектронної боротьби з БПЛА, квадрокоптери, бронежилети, каски, медичні засоби, турнікети та багато іншого. 

фото Волинські новини

Вас також можуть зацікавити новини: