Підрозділи ОС контролюють ситуацію на Донбасі / ООС

Протягом минулої доби, 15 серпня, в зоні ООС не зафіксовано обстрілів українських позицій з боку противника. Бойових втрат та поранень серед українських військових немає.

Читайте такожЗавершення війни на Донбасі не може бути за рахунок втрати суверенітету - РНБО

Як повідомляється у ранковому зведенні штабу ООС, військові й надалі дотримуються умов припинення вогню та готові реагувати на будь-які дії з ворожої сторони.

Відео дня

Від початку поточної доби, 16 серпня, на усіх ділянках фронту спостерігалася тиша, порушень повного та всеосяжного режиму припинення вогню не зафіксовано.

Ситуація на Донбасі: 

  • Двадцяту добу поспіль, відколи оголошено режим припинення вогню, який вступив у силу з 27 липня, серед особового складу Об’єднаних сил бойових втрат та поранень немає.
  • Також у районі проведення операції належно виконують завдання й інші підрозділи Об’єднаних сил. Зокрема, сапери ДСНС розмінували близько 6 гектарів території у прифронтовому районі та передали на знищення 47 знайдених вибухонебезпечних предметів.
  • Окрім цього, для мінімізації наслідків артилерійських обстрілів попередніх років рятувальники Об’єднаних сил проводять роботи з відновлення пошкоджених житлових будинків та об’єктів інфраструктури. Минулої доби вони здійснювали роботи на 22 об’єктах та повністю відремонтували один із них.