Олексій Арестович / скрін відео

Радник глави Офісу президента України Олексій Арестович прогнозує нові удари по містах України і зазначає, що наступні дві доби будуть вирішальними.

Як передає кореспондент УНІАН, про це він сказав в ефірі ток-шоу "Право на владу".

"Весь розрахунок був на психологічний злам воєнно-політичного керівництва України, співтовариства, медіа, громадян. Зламу немає. Вони не досягли своєї мети першим нищівним ударом... і цими десантами, які мали на меті нас поламати. Це означає, що протягом наступної доби вони спробують це зробити знову. Тобто будуть знову удари, скоріш за все, ракетні, по містах України. Можливо навіть, як деякі анонси йдуть, що будуть цілитися по урядовому кварталу, безпосередньо по Офісу президента і так далі", - зазначив Арестович.

Відео дня

Водночас він наголосив, що "якщо ми не поламалися у перший день, то як це не дивно звучить, на другий, на третій виникає вже звичка".

"Вже набагато легше все це буде сприйматися, вже поменшає паніки на заправках, щодо банківської системи", - пояснив радник глави ОП.

Так, Арестович наголосив, що "ми зірвали їхній задум на першому етапі виконання".

"Звісно, це ще далеко не перемога, буде гірше... Подивимося, що буде завтра. Я можу сказати, що вирішальною стане завтрашня доба і післязавтрашня", - сказав він.

Вас також можуть зацікавити новини: