Триває російсько-українська війна / t.me/infosprotyv

Російські загарбники відбирають в українських громадян приватні автомобілі з причепами та вантажівки на тимчасово окупованій частині Херсонської області, йдеться в оперативній інформації Генерального штабу Збройних сил України у соціальній мережі Facebook.

"Російські окупанти продовжують грабувати населення на тимчасово зайнятій території Херсонської області. Зокрема, в населеному пункті Красне Каховського району російські найманці активно відбирають приватні автомобілі з причепами та вантажівки, в які завантажують награбоване майно місцевих жителів", - йдеться у зведенні.

Війна в Україні – ситуація на півдні

Російські окупанти продовжують масово красти майно з об’єктів державних установ і підприємств, а також помешкань цивільного населення на тимчасово окупованій території України.

Відео дня

На думку спікерки ОК "Південь" Наталі Гуменюк, схоже, що ворог на Херсонщині готується до нових "жестів доброї волі".

Окупанти були відкинуті на лівий берег Дніпра під час контрнаступу ЗСУ в листопаді. Наразі угрупування РФ займається тим, що щодня б’є артилерією по мешканцях Херсона і прилеглих населених пунктах.

24 березня Генштаб заявляв про вихід усіх підрозділів ЗС РФ з Нової Каховки, але потім цю інформацію заперечив. Разом з тим критичного збільшення контингенту російських військових на окупованій частині Херсонської області не зафіксовано. 

ЗСУ продовжують бити по логістиці ворога в Криму, "розчищуючи 30-кілометрову смугу" від окупантів.

Вас також можуть зацікавити новини: