Російські окупанти обстріляли селище Сартана / фото Facebook

Сьогодні вранці, 28 лютого, російські окупанти обстріляли селище Сартана в Донецькій області. Ворожа авіація скинула бомби на житлові будинки. Кількість постраждалих поки уточнюється.

Мер Маріуполя дав наступний коментар щодо ситуації в селищі: "Оцінюємо масштаби руйнувань після чергового обстрілу російськими окупантами мирного населення грецького селища Сартана. Росія цілеспрямовано вбиває мирне населення України. Ми цього ніколи не пробачимо і не забудемо".

Минулої ночі агресор також намагався прорвати оборону Києва. Колони ворожих військ неодноразово штурмували околиці столиці, але ЗСУ відбили всі їхні атаки.

Відео дня
Обстріл Сартани / фото Facebook

Війна Російської Федерації проти України:

  • Нагадаємо, 24 лютого РФ вторглася в незалежну Україну і влаштувала в країні справжній колапс. Окупанти захоплюють не тільки військові частини, аеропорти та інші стратегічні об'єкти, а й стріляють по мирних жителях і багатоповерхівках міста.
  • 27 лютого 2022 року з'явилася інформація про те, що Білорусь може оголосити війну Україні. За даними Washington Post, самопроголошений президент країни Олександр Лукашенко здатний підтримати армію РФ в атаці на нашу державу вже сьогодні, 28 лютого.
  • Згідно зі свіжою інформацією від Генштабу України, темпи наступу армії агресора знизилися.

Вас також можуть зацікавити новини: