Окупанти перекинули до Криму нову партію техніки / Скріншот

Російські окупанти перекинули в Крим чергову партію техніки. До неї увійшли танки, артилерійські системи, БМП, ракетні тягачі і цистерни з паливом.

Рух колони залізницею зняли на відео журналісти порталу Крим.Реалії.

У ролику можна помітити більше двадцяти одиниць техніки. Окупанти перекинули танки моделей Т-72 і Т-80, два типи самохідних гаубиць — 152-мм 2С19 "Мста-С" і 122-мм 2С1 "Гвоздика", БМП і вантажівки. Рашисти також передислокували до Криму спеціальну техніку, наприклад, ракетні тягачі та інженерно-саперні машини, серед яких інженерна машина розгородження ІМР-1 на базі танка Т-55. А разом з колоною транспортувалися цистерни з паливом.

Відео дня

На відео є кадри з уповільненою зйомкою. При їх уважному розгляді можна помітити, що техніка маркована буквою V — одним із символів російської агресії.

Нагадаємо, 16 серпня на складі боєприпасів і техніки під Джанкоєм прогриміли вибухи. Міноборони РФ назвало їх результатом диверсії. Згідно з відомостями ЗМІ, це відпрацював елітний український підрозділ.

Після серії вибухів у Криму Росія вирішила вивести свої літаки з території півострова. Згідно з даними НАТО, вона передислокувала десять винищувачів.

Війна Російської Федерації проти України

  • 24 лютого РФ вторглася в незалежну Україну і влаштувала в країні справжній колапс. Окупанти не тільки захоплюють військові частини, аеропорти та інші стратегічні об'єкти, а й стріляють по мирних жителях і багатоповерхівках міст.
  • 27 лютого 2022 року з'явилася інформація про те, що Білорусь може оголосити війну Україні. Офіційних підтверджень вторгнення її армії на нашу територію поки немає.

Вас також можуть зацікавити новини: