фото facebook.com/93OMBr

Українські захисники розповіли подробиці звільнення міста Тростянець у Сумській області та розгрому "елітної" Кантемирівської танкової дивізії РФ.

У 93-й окремій механізованій бригаді "Холодний Яр" нагадали, що напередодні стало відомо про самогубство командира 13-го танкового полку дивізії.

"Отже, число 13-й номер полку виявилося для російського офіцера нещасливим. Так само, як номер 200 для окремої мотострілецької бригади росіян, яку "холодноярці" розбили та частково "задвухсотили" на харківському напрямку", – йдеться у повідомленні.

Відео дня

Зазначається, що "вишенькою на торті" стало повідомлення від журналіста Романа Цимбалюка про зняття з посади командувача 1-ю танковою армією Західного військового округу генерал-лейтенанта Сергія Киселя. Саме у 1-у танкову армію і входить сумнозвісна "елітна" Кантемирівська дивізія.

фото facebook.com/93OMBr

"Киселя звільнили через величезні втрати та провал вторгнення РФ в Україну. Не виключаємо, що втеча російської армії з Тростянця і стала тією останньою краплею. І далі російській верхівці вже неможливо було закривати очі на погане управління військами", – зазначили у 93-й бригаді.

Раніше повідомлялося, що 26 березня місто Тростянець на Сумщині звільнили від російських окупаційних військ.

Вас також можуть зацікавити новини: