Боєць був поранений 5 березня / фото УНІАН

До реанімації лікарні імені Мечникова в Дніпрі надійшов поранений у голову 32-річний військовий Владислав з Кіровоградщини.

Поранення він отримав 5 березня поблизу Красногорівки. Про це на своїй сторінці у Facebook розповів головний лікар медзакладу Сергій Риженко.

Читайте також"Зір вдалося зберегти": у Дніпрі лікарі рятують сапера, який підірвався на Донбасі (відео)Снайперська куля прошила бійцю голову навиліт. Вхідний отвір у тім’яній, а вихідний – в потиличній ділянці.

"Сильно пошкоджена ліва півкуля мозку. До Мечникова доставлений бортом у комі. Нейрохірурги видалили кісткові уламки та зруйновані ділянки мозку", - розповів лікар.

За словами Риженка, на сьогодні стан Владислава вдалося стабілізувати, загрози життю немає.

"Але вся права половина тіла у Владислава залишається паралізованою. На щастя, центр мовлення, який теж знаходиться в лівій півкулі, поки вдається врятувати", - додав головлікар.

Поранення військового на Донбасі: подробиці

5 березня окупанти поблизу Красногорівки здійснили прицільний обстріл українських позицій зі снайперської зброї. Внаслідок цього один український воїн був поранений. Бійця доправили до лікувального закладу у тяжкому стані.

Головні новини України та світу на ранок 10 березня