ЗСУ здатні атакувати цілі в РФ / фото facebook.com/MinistryofDefence.UA

Вибухи в Калузькій області Росії 6 лютого доводять, що Україна має можливість завдавати удари вглиб російської території.

Аналітик Defense Express Сергій Згурець в ефірі телеканалу "Еспресо" зауважив, що йдеться про безпілотні комплекси Ту-141.

"Хоча офіційно ми не визнаємо, проте Україна має засоби для ударів вглиб території РФ. Ці засоби проходять на 300 км вглиб території РФ і жодні російські засоби ППО не спроможні збити безпілотні літальні апарати. Вчора ми бачили заяви керівників Калузької області, що нібито в регіоні вибухнув український безпілотник, який був оснащений бомбою вагою в 100 кг", - розповів Згурець

Відео дня

За його словами, Україна буде посилювати свої можливості. Експерт звернув увагу, що російська ППО не працює.

"У вчорашньої події з вибухами в Калузькій області можна зробити кілька висновків. Зокрема, Україна має сили та засоби для ураження цілей на території Російської Федерації. А також те, що російська система ППО не працює. Це означає, що в України є можливість і далі обирати та знищувати цілі на території РФ", - підсумував Згурець.

"Хлопки" в Російській Федерації

Як раніше повідомляв УНІАН, з початку повномасштабного вторгнення в Україну російські чиновники часто стали заявляти про загадкові "хлопки" всередині РФ. 

Нещодавно "бавовна" сталася в Борисівці Бєлгородської області РФ, внаслідок чого спалахнула нафтобаза

6 лютого місцева влада Російської Федерації повідомила про вибух чергового безпілотника. При цьому обставини його знищення не уточнили. Це сталось за 130 км від Москви.

Вас також можуть зацікавити новини: