Українські бійці звільнили від окупантів село на Миколаївщині і захопили трофеї / фото Генштаб

Поки російські окупанти намагаються організувати інженерне обладнання своїх позицій, українські військові продовжують здобувати перемоги на різних напрямках. Однією з них бійці ВСУ відзначилися в Миколаївській області. Вони змогли звільнити захоплене село і знищити противників.

Дитячий садок, де ховалися окупанти / фото Генштаб

Як передає радник міністра внутрішніх справ України Антон Геращенко у своєму Telegram-каналі, наші солдати оточили ворогів з флангів і провели зачистку. В результаті окупанти зазнали втрат, а воїни ЗСУ захопили трофеї — техніку, озброєння і документи.

Противники ховалися в дитячому садку. Це підтвердили і в Генштабі Збройних сил України. Судячи з усього, малюків з села евакуювали завчасно. Точні втрати ворога поки не уточнюються.

Відео дня
Дитячий садок, де ховалися окупанти / фото Генштаб

Війна Російської Федерації проти України

  • Нагадаємо, 24 лютого РФ вторглася в незалежну Україну і влаштувала в країні справжній колапс. Окупанти не тільки захоплюють військові частини, аеропорти та інші стратегічні об'єкти, а й стріляють по мирних жителях і багатоповерхівках міста.
  • 27 лютого 2022 року з'явилася інформація про те, що Білорусь може оголосити війну Україні. Офіційних підтверджень вторгнення її армії на нашу територію поки немає.

Вас також можуть зацікавити новини: