ЗСУ продовжують нищити ворога / УНІАН

За минулу добу українські захисники ліквідували нову "пачку" російських окупантів. Як повідомляє Генштаб Збройних сил України, загальні бойові втрати противника з 24 лютого становлять близько 125 тис. 510 осіб, з яких 800 знищено минулої доби.

Крім того, ворог втратив 3 тис. 189 танків (7 за минулу добу), 6 тис. 344 бойових броньованих машини (4 за добу), 2 тис. 188 артилерійських систем (8 за добу), 453 реактивні системи залпового вогню (1 за добу), 221 засіб протиповітряної оборони.

Також ворог вже втратив на війні проти України 293 літаки (1 за добу), 284 гелікоптери (1 за добу), 1 тис. 947 безпілотників оперативно-тактичного рівня (6 за добу), 796 крилатих ракет, 18 кораблів/катерів, 5 тис. 027 одиниць автомобільної техніки та автоцистерн (26 за добу) та 199 одиниць спеціальної техніки.

Відео дня
Генштаб оновив втрати РФ / інфографіка УНІАН

Нові втрати РФ

Раніше Зеленський розповів про ситуацію на фронті під Бахмутом і Вугледаром. Президент України зазначив, що окупанти не просто штурмують наші позиції - вони свідомо і методично знищують ці міста і села навколо них. РФ не дивиться на свої величезні втрати і намагається домогтися хоча б якогось успіху.

Вчора ЗСУ відбили атаки росіян близько 12 населених пунктів. Окупанти продовжують вести наступальні дії на Бахмутському, Авдіївському та Новопавлівському напрямках. Однак захисники України дають їм відсіч.

Крім цього, українські воїни "приземлили" літак, вертоліт і БпЛА росіянин. Авіація сил оборони завдала 8 ударів по районах зосередження живої сили, озброєння і військової техніки противника. Також вона вдарила по позиціях зенітно-ракетних комплексів.

Вас також можуть зацікавити новини: