У Харкові прогриміли вибухи 7 липня / фото t.me/kharkiv_1654

Увечері в четвер, 7 липня, у Харкові чули цілу серію вибухів.

Про це повідомляють місцеві Telegram-канали і пабліки у соціальних мережах з посиланням на очевидців, публікуючи фото і відео з клубами диму над містом.

За непідтвердженою на цей час інформацією, "прильоти" ворожих ракет зафіксували у декількох районах. Як повідомляє Telegram-канал "Харків 1654", після обстрілів в одному з районів спалахнули сильні пожежі.

Відео дня
У Харкові прогриміли вибухи 7 липня / фото t.me/kharkiv_1654

Оновлено. Російські війська завдали ударів по одному з районів Харкова, повідомляє голова обласної військової адміністрації Синєгубов.

"Попередньо – реактивними системами залпового вогню. За даними обласного Центру екстреної медичної допомоги, на цей час від російських обстрілів постраждали троє людей. Інформація оновлюється, – зазначив він. – На місцях влучень працюють усі профільні служби: рятувальники, медики та правоохоронці".

Нагадаємо, у ніч проти 7 липня російські окупанти завдали ракетних ударів по Харківському і Харківській області.

За даними голови Харківської ОДА Олега Синєгубова, близько години ночі одразу дві ракети вдарили поряд зі школою-інтернатом для дітей з вадами зору в Немишлянському районі. Також на території області ворог обстрілював населені пункти Чугуївського, Ізюмського, Харківського та Богодухівського районів.

Минулої доби двоє цивільних загинули – у Харкові та Харківському районі, одного чоловіка госпіталізували з Дергачівської громади.

Вас також можуть зацікавити новини: