Українська сторона готова до різних сценаріїв у річницю повномасштабного вторгнення РФ, зазначив Андрій Єрмак / фото УНІАН

Україна в річницю повномасштабного вторгнення Росії готова до різних сценаріїв.

Про це повідомив керівник Офісу президента України Володимира Зеленського Андрій Єрмак у Telegram. "24 лютого ми готові до різних сценаріїв. Не забувайте, що в нас класні Повітряні сили. Тому слухайте, що кажуть саме ці люди, які вміють збивати російські та інші повітряні цілі", - заспокоїв очільник ОП.

Відео дня

Що очікується 24 лютого 2023 року - важливі новини

Радник очільника Офісу президента Михайло Подоляк попереджав, що у річницю повномасштабного вторгнення росіяни здатні здійнити масований удар по Україні.

Як повідомляв УНІАН, 12 лютого в ефірі телемарафону міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба зазначив, що президенту Росії Володимиру Путіну на трагічну річницю повномасштабного вторгнення Росії в Україну надішлють "дуже чіткий сигнал" - що в цій війні він неодмінно програє.

Кулеба висловив упевненість, що тема України буде головною під час візиту президента США Джо Байдена до Польщі, який має відбутися 20-22 лютого. Крім того, наприкінці лютого очікуються нові міжнародні санкції щодо РФ.

Вас також можуть зацікавити новини: