Володимир Путін може завдати по Україні нові удари під час саміту НАТО, вважає експерт / фото REUTERS

В Україні президент Російської Федерації Володимир Путін завдав удару "по саміту" країн G7 ("Велика сімка"), і ще нашим громадянам загрожує удар "по саміту НАТО".

Українцям потрібно готуватися до нових ворожих ударів, оскільки супротивник буде завдавати удари не по Мадриду, а по Одесі, Києву, розповів політтехнолог і письменник Михайло Шейтельман в ефірі проекту Freedom.

Співрозмовник зазначив, що для зупинки війни в Україні Альянсу потрібно буде втрутитися і завдавати удари по армії РФ.

Відео дня

"...Всі розуміють, що Путін бив по G7 і на Заході це вже теж розуміють... Удар по саміту НАТО ще буде завдано, і всім нашим мирним жителям України необхідно готуватися до цих нових ударів. Тому що росіяни будуть бити не по Мадриду, а по Києву, Одесі", - попередив експерт.

Шейтельман підкреслив, що війна в Україні з Росією не скінчиться, доки українська держава і західні країни не зруйнують російську систему влади.

Нагадаємо, 26-28 червня в Баварських Альпах проходив саміт G7, під час якого в центрі уваги перебувала війна в Україні. 27 числа РФ випустила ракети по Кременчуку. Одна з ворожих ракет влучила у торгово-розважальний центр, стало відомо про 18 загиблих та десятки постраждалих.

Варто зазначити, що саміт НАТО запланований в Мадриді на 28-30 червня.

Вас також можуть зацікавити новини: