Львівські десантники звільнили від окупантів селища/фото Командування десантно-штурмових військ ЗСУ

Львівські десантники в одному з районів бойових дій розбили російські війська. Українські бійці звільнили кілька населених пунктів.

Про це повідомляє Командування десантно-штурмових військ ВСУ.

"Нещодавно, підрозділами 80-ї окремої десантно-штурмової бригади ДШВ ЗС України була проведена блискуча операція зі знищення сил підрозділів ЗС Російської Федерації. Зазначимо, що діяли львівські десантники дуже успішно. Зокрема, були завчасно проведені необхідні заходи для виявлення та придушення вогнем вогневих засобів та інших важливих об'єктів противника. Після цього штурмовими підрозділами були проведені наступальні дії", - йдеться в повідомленні.

Відео дня

Відзначається, що в результаті окупанти були деморалізовані, тому почали відступати. В результаті українські військові звільнили від російських військ кілька населених пунктів.

Як раніше повідомляв УНІАН, Кабінет міністр прийняв рішення про виділення з резервного фонду першого 1 мільярд гривень на відновлення звільнених від російських окупантів областей України. Згідно з рішенням, Київщина отримає 400 мільйонів гривень, Чернігівщина і Сумщина - по 250 мільйонів і Житомирщина - 100 мільйонів гривень.

Вас також можуть зацікавити новини: