Хлопця знайшли на блокпосту у зоні проведення ООС / фото поліція Львівської області

Правоохоронці розшукали 17-річного мешканця Пустомитівського району Дениса Лагодича у зоні проведення ООС - на блокпосту біля міста Слов’янськ Донецької області.

Про це повідомляє прес-служба поліції Львівської області.

У понеділок, 13 липня, у поліцію з заявою про зникнення свого сина Дениса Лагодича звернувся мешканець села Гринів Пустомитівського району. Чоловік повідомив, що напередодні близько 22:00 хлопець пішов з дому, після чого зв'язок з ним був втрачений.

Відео дня

Читайте такожБойовики на Донбасі відкрили вогонь з ПТРК "Фагот": шестеро військових поранені

Правоохоронці негайно оголосили неповнолітнього в розшук. І вже сьогодні, 15 липня, поліцейські розшукали хлопця у зоні проведення ООС - на блокпосту біля міста Слов’янськ. За його словами, він мав намір приєднатись до військових та зі зброєю в руках захищати незалежність та територіальну цілісність нашої держави.

Правоохоронці порадили Денису почекати кілька років, здобути за цей час відповідні знання та навички, після чого реалізовувати свої плани у передбачений законом спосіб. Хлопець здоровий та неушкоджений, невдовзі правоохоронці повернуть його додому.

Як повідомляв УНІАН, 14 липня збройні формування Російської Федерації 18 разів порушили режим припинення вогню, застосувавши при цьому протитанкові ракетні комплекси, гранатомети різних систем, великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю.