Українські пілоти щодня б'ють по військам РФ / фото t.me/V_Zelenskiy_official

Протягом цієї доби авіація українських захисників завдала 17 ударів по районах зосередження особового складу та техніки російських окупантів. Про це повідомив Генеральний штаб Збройних сил України у вечірньому зведенні.

"Протягом доби авіація Сил оборони завдала 17 ударів по районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки та чотири - по зенітно-ракетних комплексах противника", - йдеться у повідомленні.

Також в Генштабі поінформували, що підрозділи ракетних військ уразили шість артилерійських засобів, два пункти управління, склад паливно-мастильних матеріалів, район зосередження особового складу, озброєння та військової техніки, засіб протиповітряної оборони, дві радіолокаційні станції та станцію радіоелектронної боротьби противника.

Відео дня

Крім того, зазначається, що цієї доби ворог завдав три ракетних та 35 авіаційних ударів, здійснив 30 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах. Руйнувань та пошкоджень зазнали приватні житлові будинки та інша цивільна інфраструктура. 

Війна в Україні - актуальне

Протягом доби російські окупанти атакували відразу на декількох напрямках фронту, відбулось 36 бойових зіткнень:

  • на Куп’янському напрямку наші воїни відбили 5 атак. На Бахмутському напрямку ворог вів безуспішні штурмові дії біля Богданівки, Андріївки та Кліщіївки;
  • на Авдіївському напрямку українські воїни відбили 13 атак противника;
  • на Мар’їнському напрямку ворог вів безуспішні штурмові дії в районі Мар’їнки, де Сили оборони відбили 13 атак;
  • на Шахтарському напрямку ворог вів штурмові дії в районі Старомайорського, успіху не мав. 

Вас також можуть зацікавити новини: