Підрозділи ракетних військ та артилерії виконали 1607 вогневих завдань / фото facebook.com/GeneralStaff.ua

На Таврійському напрямку протягом минулої доби загальні втрати армії РФ склали 644 особи, також знищено 34 одиниці військової техніки противника. Про це повідомив Об'єднаний прес-центр Сил оборони Таврійського напрямку.

Зазначається, що в зоні відповідальності ОСУВ "Таврія" на Авдіївському напрямку противник не полишає спроб прорвати нашу оборону, проте безуспішно, українські захисники відбили близько 15 атак ворога в районах населених пунктів Авдіївка, Тоненьке та Первомайське Донецької області.

Також в прес-центрі поінформували, що на Мар’їнському напрямку протягом минулої доби Сили оборони успішно відбили близько 10 атак ворога в районах Мар’їнки, на Запорізькому напрямку противник безуспішно намагався відновити втрачене положення біля Роботиного та Вербового.

Відео дня

"Підрозділи ракетних військ та артилерії зі складу ОСУВ Таврія протягом доби виконали 1607 вогневих завдань. Загальні втрати ворога склали 644 особи, 6 здалися в полон. Знищено 34 одиниці військової техніки противника. Зокрема, три танки, 11 ББМ, п'ять артилерійських систем, серед яких - одна самохідна артилерійська установка 2С19 "Мста-С" та одна причіпна гармата 2А36 "Гіацинт-Б", один засіб ППО, чотири БпЛА, вісім автомобілів. Також знищено три склади боєприпасів ворога", - мовиться в повідомленні.

Війна - втрати Росії в Україні

Як повідомляв УНІАН, протягом минулої доби російський агресор втратив убитими орієнтовно 880 своїх солдатів. Загальні втрати противника від початку вторгнення в Україну вже сягнули близько 287770 осіб.

На тлі загострення на фронті останніх днів високими лишаються втрати агресора в техніці. Зокрема протягом учорашнього дня Силами оборони України за минулу добу знищено вісім ворожих танків, 25 бойових броньованих машин, 33 артилерійські системи, дві РСЗВ, чотири БпЛА оперативно-тактичного рівня.

Вас також можуть зацікавити новини: