Українські воїни уразили важливий об'єкт супротивника / фото mil.gov.ua

Сили оборони України завдали нових ударів по російських позиціях біля лінії фронту.

Про це йдеться у зведенні Генерального штабу Збройних сил України у Facebook, опублікованому у понеділок увечері, 26 червня. "Авіація Сил оборони за добу завдала 6 ударів по районах зосередження особового складу противника", - зазначили у Генштабі.

Крім того, підрозділи ракетних військ і артилерії України протягом доби уразили пункт управління та 10 артилерійських підрозділів ворога на вогневих позиціях.

Відео дня

При цьому, російські окупанти протягом доби завдали по українській землі 36 авіаційних ударів та здійснили 17 обстрілів з реактивних систем залпового вогню.

Новини про війну в Україні - зараз це варто знати

Увечері 26 червня Генштаб ЗСУ повідомив, що супротивник намагався наступати на Бахмутському, Мар’їнському, Куп’янському, Авдіївському й напрямках. У Генштабі підкреслили, що було 35 боїв, і вороги не мали успіхів.

Також повідомлялося, що минулої ночі російська армія завдала комбінованого удару по Одещині ракетами морського базування "Калібр" та дронами-камікадзе. Українські військові повідомили про збиття двох "Калібрів" ще на підльоту до узбережжя. Водночас одна ракета влучила у складське приміщення в Одеському районі.

Вас також можуть зацікавити новини: