Українські воїни знищили ворожі склади з боєприпасами / фото t.me/AFUStratCom

Втрати Росії в Україні зросли - українські воїни завдали по супротивнику потужні удари та поцілили у важливі об'єкти.

Уражено ворожі склади боєприпасів, йдеться у зведенні Генерального штабу Збройних сил України, опублікованому у середу ввечері, 19 квітня. "Авіація Сил оборони України за добу завдала сім ударів по районах зосередження окупантів", - зазначили у Генштабі.

За його даними, ракетні війська й артилеристи уразили два склади боєприпасів ворога й два райони зосередження озброєння, військової техніки та живої сили супротивника.

Відео дня

Ситуація на фронті в Україні - сьогодні це варто знати

Ворог вже тривалий час намагається прорватися вперед на Донбасі, зокрема, активно атакує українських воїнів на Бахмутському, Авдіївському, Лиманському та Мар’їнському напрямках. 

Командувач Східного угруповання військ Збройних сил України генерал-полковник Олександр Сирський 19 квітня повідомив, що епіцентром ворожого наступу лишається Бахмутський напрямок. Сирський зазначив, що українські воїни стримують натиск ворога у динамічних боях і завдать йому суттєвих втрат.

Варто зазначити, що загальні втрати РФ в Україні вже становлять приблизно 183 750 окупантів. Також знищено дуже багато ворожої техніки, зокрема, 7110 бойових броньованих машин.

Вас також можуть зацікавити новини: