Українські воїни показали результати полювань на супротивника / скріншот

Українські воїни показали, як з неба за допомогою дронів полювали на російських загарбників.

На ворогів здійснювали полювання "Шершні Довбуша" - це рота ударних дронів 68-ї окремої єгерської бригади ім. Олекси Довбуша. Українські воїни на своєму каналі в Telrgram похвалилися результатами своєї роботи - показали яскраве відео, на якому зокрема, видно, як супротивники унаслідок скиду боєприпасу з дрона втрачали кінцівки.

Роботу "Шершнів Довбуша" на своєму каналі в месенджері прокоментував очільник Офісу президента України Володимира Зеленського Андрій Єрмак. "Смерть з неба від "Шершнів Довбуша", - так він підписав відео, на якому зазнято роботу наших захисників.

Війна в Україні - новини, які сьогодні варто знати

Вранці 12 вересня Генштаб Збройних сил України повідомив, що російські окупанти марно намагалися прорвати оборону наших захисників біля низки населених пунктів у Донецькій та Луганській областях. Крім того, повідомлялося, що українські захисники продовжують контрнаступати на Мелітопольському напрямку.

РФ зазнала колосальних втрат на нашій території. Загальні бойові втрати ворога на сьогодні вже становлять приблизно 269 тис. 760 окупантів.

Вас також можуть зацікавити новини: