Для звільнення Херсона армія України відрізатиме ворога від шляхів постачання, спрогнозував полковник / фото Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки

Під час визволення Херсона від російських окупантів Збройні сили України, швидше за все, візьмуть місто в облогу.

ЗСУ відрізатимуть противника від шляхів постачання, поділився прогнозом військовий експерт-полковник запасу Олег Жданов в ефірі проекту Freedom.

Співрозмовник зазначив, що не уявляє собі ситуацію, в якій українська армія буде в лоб штурмувати Херсон.

Відео дня

"Я не думаю, що це буде штурм... Це, швидше за все, буде облога міста і відрізання російського гарнізону від шляхів постачання", - поділився прогнозом полковник.

Нагадаємо, війська РФ вдерлися на українську територію рано вранці 24 лютого. Противнику вдалося взяти під контроль низку населених пунктів на півдні України, зокрема, Херсон.

ЗСУ дають гідну відсіч супротивнику. У Генштабі української армії повідомили, що станом на 25 червня у нашій країні ліквідували 34 тис. 700 ворогів.

Екс-глава українського Міноборони Андрій Загороднюк говорив, що окупанти не зможуть утримати захоплену частину півдня нашої держави, просто розмістивши на позиційних укріпленнях свою військову техніку та озброєння.

Вас також можуть зацікавити новини: